Welkom op de website van de PKN gemeente Biggekerke/Meliskerke.

Deze gemeente wil in het mooie Walcheren, in een agrarische en recreatieve omgeving ook een gemeenschap van Jezus Christus zijn. Het is hier goed wonen en werken. Eén van de vele mooie aspecten van ons werk is de betrokkenheid bij het recreatieproject ‘De Boshut’ waarin ook de PKN gemeente Zoutelande en de PKN gemeente Koudekerke participeren.

Wij wensen u plezier bij het bekijken van de website van de PKN gemeente Biggekerke/Meliskerke.

 

Ruim twee maanden lang heeft u hieronder kunnen lezen hoe we als kerkelijke gemeente inspelen op de maatregelen in verband met de Corona pandemie. Een deel van dit nieuws wordt inmiddels bekend geacht en soms was het ook achterhaald. Bovendien kwam het de leesbaarheid van deze pagina niet ten goede.

Het meeste kunt u nu terug vinden in de rubriek "Laatste nieuws" bij Archief Coronapublicaties.

Ook de weekbrieven krijgen een eigen plekje, namelijk "laatste nieuws" --> Weekbrieven.

De kerkdiensten waren altijd al via de menustructuur te vinden en dat blijft. De verwijzingen zullen dan ook van de homepage verdwijnen en de bijbehorende orde van dienst zal ondergebracht worden bij "Zondagsbrieven".

Kijk ook eens op www.gelovenindedelta.nl voor diensten van de Classis Delta.

Misschien heeft u in de laatste maanden ook wel eens gekeken naar het programma Geloof in Zeeland van Omroep Zeeland. De organisatoren willen dit graag voortzetten en zijn benieuwd wat u er van vond. Een oproep daarom om de enquête in te vullen. U vindt deze op de volgende pagina:

https://www.gelovenindedelta.nl/wat-vond-u-van-geloof-in-zeeland/

 

Voor de kinderen

12 juli 2020

Jezus wil graag dat de mensen Hem begrijpen. Maar dat is vaak moeilijk. Daarom geeft Jezus voorbeelden. Vandaag geeft hij het voorbeeld van de zaaier. Als wij proberen om te doen wat Jezus zegt, lijkt dat op zaad dat in de goede aarde valt. Luister maar naar het verhaal. Er is ook een kleurplaat van de zaaier.

Bij de foto: Het zaad ligt rechts op het schoteltje. De opbrengst zie je links in de schaal.

 

Online collecteren

Omdat we niet kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen. We doen dat in het volle besef van onzekerheden bij gemeenteleden, ook op financieel gebied. Door bijgevoegde QR code te scannen komt u op een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen. Of klik op deze link:Online collecteren.

De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen GoedDoen. Dit is een  verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente.

Wij danken u voor uw gift!


Daarnaast kunt u ook gewoon uw gift overschrijven naar het bankrekeningnummer van het plaatselijk college van kerkrentmeesters:

NL 77 RABO 0373 716 389