Welkom op de website van de PKN gemeente Biggekerke/Meliskerke.

Deze gemeente wil in het mooie Walcheren, in een agrarische en recreatieve omgeving ook een gemeenschap van Jezus Christus zijn. Het is hier goed wonen en werken. Eén van de vele mooie aspecten van ons werk is de betrokkenheid bij het recreatieproject ‘De Boshut’ waarin ook de PKN gemeente Zoutelande en de PKN gemeente Koudekerke participeren.

Wij wensen u plezier bij het bekijken van de website van de PKN gemeente Biggekerke/Meliskerke.

 

 

Eten in M.F.A.  Onderdak  Biggekerke

Vrijdag 13 december kunt u weer komen eten in M.F.A Onderdak. U kunt vanaf 11:45 binnenlopen en we eten van 12:00-13:00 uur.

Voorgerecht Spaanse carpaccio,  hoofdgerecht stamppot andijvie, nagerecht crème brûlée 

Doel is kerk van het dorp willen zijn en we hopen ook de onderlinge contacten tussen gemeenteleden van Biggekerke en Meliskerke te verstevigen. We zijn tenslotte 1 gemeente. We kunnen laten zien dat we kerk van het dorp willen zijn als we vrienden, kennissen, buren meenemen die van een andere kerk zijn of misschien wel helemaal niet tot de kerk behoren.

Kosten zijn € 7,00 p.p. exclusief de drankjes. Opgeven kan door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06 20 43 98 70. Opgeven voor woensdag 17:00 uur